Carrefour – een tevreden klant

[vc_row nav_skin=”light” consent_include=”include”][vc_column css_animation=””][vc_column_text]

Chip Factory Leiderschap in de praktijk.

Chip Factory maakt deel uit van het leadership traject bij Carrefour, meer bepaald sluit de Business Game het traject af. De deelnemers hebben eerst een aantal andere opleidingen rond leiderschap gevolg en kunnen dan tijdens Chip Factory hun geleerde vaardigheden op een hyperactieve en leuke manier in de praktijk brengen.
Met andere woorden een impactvolle en memorabel afsluiter van het managementprogramma.
Vanaf volgend jaar is de trainingsdag Chip Factory verplicht te volgen, een lange termijn investering leek dan ook zinvol. Carrefour heeft kennis gemaakt met Way2Play op een van de demosessies en beslist om enkel van hun interen trainers het Train the Trainer traject te laten volgen.
Op die manier kunnen de trainers alle Business Game(s) van Way To Play in de toekomst zelf faciliteren.
Naast de structuur van het businessgame Chip Factory, was inzicht in de verschillende spelerstypen en mogelijke spelelementen erg interessant.
Johan Wöhr, Senior Management Training Specialist

Over Carrefour

Carrefour bekleedt een belangrijke positie in België met zijn uiteenlopende winkelformats, zijn aanbod en de 11.500 medewerkers. Carrefour heeft 45 Hypermarkten, meer dan 430 Markets, een tiental Easy’s, ongeveer 280 Express-winkels en meer dan 130 Carrefour drive afhaalpunten. Dagelijks doen 650.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.
Carrefour België maakt deel uit van de Groupe Carrefour, de grootste voedingsretailer ter wereld met 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.200 winkels aanwezig in 35 landen en realiseerde in 2015 met zijn winkels een omzet van 76,95 miljard euro.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row nav_skin=”light” consent_include=”include”][vc_column width=”1/2″ css_animation=””][vc_image_element image=”9452″ alignment=”center” img_link=”gallery_popup” images=”9452,9453″ preloader=”” css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css_animation=””][vc_image_element image=”9453″ alignment=”center” img_link=”gallery_popup” images=”9453,9452″ preloader=”” css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row nav_skin=”light” consent_include=”include”][vc_column css_animation=””][vc_content_block block=”10561″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477