‘Safety’ game voor onboarding van productiearbeiders – Automotive

Klant

Bedrijf in de automotivesector – productie van trucks

Uitdaging

Ontwikkeling van een game rond veiligheid op de vloer om op te nemen in de wekelijkse 5 daagse startopleiding van nieuwe productiearbeiders + het inernaliseren van competenties om zelf games te gaan ontwikkelen.

Aanpak

Deelname met 2 personen aan de masterclass business game designer van Way2Play. De masterclass is opgebouwd rond het verwerven van kennis over het ontwikkelingproces én het zelf ontwikkelen van een eerste prototype. Na de driedaagse sessie beschikken de deelnemers over een eerste prototype dat zij verder zelf intern hebben ontwikkeld.

Resultaat
  • Opdrachtgever rapporteert dubbele winst : 2 medewerkers beschikken nu over nodige competenties om interne game te ontwikkelen +
  • De organisatie beschikt nu met de “safety game” over een eigen interne table top learning game die wekelijks kan worden ingezet.
  • Deelnemers en trainer rapporteren sterk verhoogde toegevoegde waarde op vlak van leereffect en op vlak van ‘betrokkenheid en inzet’. Iedereen doet mee!

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477