Interne bedrijfswaarden tot leven brengen en levend houden – Recreatiedomeinen

Klant

Exploitatie van recreatiedomeinen

Uitdaging

Een interactieve en speelse opleiding over de waarden van de organisatie voor een diverse doelgroep gaande van balie personeel over poetshulpen naar de redders in de zwembaden.

Het spel moet de verschillende groepen medewerkers ook met elkaar verbinden.

De sessie moet zowel kunnen worden ingezet naar nieuwe medewerkers in het onboardingtraject als naar de bestaande medewerkers.

Aanpak

Ontwikkeling van een game op maat van een halve dag volgens de “Cup” formule én in de heel specifieke look en feel van de omgeving. Voornamelijk waterpark omgeving

Resultaat
  • Medewerkers vinden het fijn met collega’s uit andere afdelingen samen te werken/spelen en rapporteren een versterkt groepsgevoel en versterkte binding met de organisatie.
  • Deelnemers geven duidelijk aan dat de waarden beter geïnternaliseerd worden doordat ze in het spel echt worden ‘beleefd’.
  • Een extra ‘library’ zorgt voor voldoende variatie en aanpassing per niveau zodat game kan worden ingezet voor nieuwe medewerkers met weining kennis als voor meer ervaren medewerkers.

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477