Beter sorteren van afval – Infrastructuurbeheer

Klant

Netbedrijf voor electriciteit en aardgas met +5000 medewerkers

Uitdaging

Ontwikkelen van een table top spel rond het intern correct sorteren van. Spel van max 30 minuten dat kan worden verdeeld over het hele bedrijf en verschillende keren worden gespeeld door alle teamleiders met hun teams. Ultiem doel is het percentage correct sorteren verhogen van 70% naar minimaal 80%.

Aanpak

Projectmatige aanpak waarbij klant na fase 1 kiest uit 2 of drie concepten. Daarna doorontwikkelen en testen tot finale oplevering van de speldozen. Alles in ‘branding’ van de opdrachtgever.

Resultaat
  • Klant rapporteert een positief resultaat : door de game telkens opnieuw te spelen verhoogt de kennis en wordt beter gesorteerd.
  • Door de game zodanig te ontwikkelen dat hij door de teams zelf kan worden gespeeld realissert de opdrachtgever een duidelijke besparing in vergelijking met de traditionele trainingsaanpak. “Het is voor een organisatie van onze omvang noch logistiek, noch financieel mogelijk om voor iedereen een training te voorzien over dit topic”.

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477