Soft skills opleidingsprogramma voor contact center medewerkers – Telecom

Klant

Telecomorganisatie met +3000 medewerkers

Uitdaging

Jaarlijks wordt binnen de organisatie een specifiek opleidingstraject opgestart voor pas afgestudeerden. Het traject wordt jaarlijks gestart met een kick off die als doel heeft: elkaar leren kennen en opbouwen van een ‘community’ met de groep, veel kennis en praktijk op korte tijd rond het belangrijkste thema binnen de organsatie : de klant. Een sessie die fun en energie opbouwt voor de rest van het programma.

Aanpak

Op een halve dag met de 50 personen samen het business game Customer Drive ingezet. Dit game is een echte DOEgame over klantgericht handelen waarin je werkelijk wordt bedolven onder de klantvragen zowel telefonisch als Face 2 Face.

Resultaat
  • Er ontstaat vanaf dag 1 een hechte groep door het verbindend effect van spel.
  • Elke deelnemer doet effectief tussen de 6 en de 10 klantencases op een halve dag. Dit garandeert maximale kennis en vaardighedenopbouw op een halve dag.
  • Als extra win wordt gerapporteerd dat trainers en deelnemers tijdens het verdere traject nog veel kunnen terugverwijzen naar de ervaringen in het game.

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477