Fun, leren én netwerken voor young potentials – Uitzendarbeid

Klant

Gespecialiseerd uitzendkantoor in ICT en sales

Uitdaging

Doel van het bedrijf is jonge, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers detacheren naar bedrijven via het project topstarters. De topstarters moeten op korte termijn intensief worden opgeleid maar tegelijk ook actief en productief blijven. De topstarters moeten dus worden getraind in korte sessies vaak na de normale kantoor uren. Kort, intensief én leuk zijn dus de sleutelwoorden. De organistie beschikt over eigen trainers en het doel is dat die business games kunnen inzetten zonder die zelf te moeten gaan ontwikkelen.

Aanpak

Met de certified Train The Trainer formule worden de trainers opgeleid om Way2Play games te facilteren in de eigen organsiatie. Op vandaag worden op heel regelmatige momenten volgende drie games ingezet: Kolor, Chip Factory, Customer Service Cup.

Resultaat
  • De game based learning methodologie is een structureel onderdeel geworden van de L&D mix.
  • Competentieontwikkeling bij de trainers die zich doorzet naar andere trainingen.
  • De topstarters verwerven kennis en blijven het fijn vinden om ook na de kantooruren opleiding te volgen. Dit vertaalt zich in hogere aanwezigheid op de sessies.
  • Het spelgehalte zorgt voor een sterkere verbinding tussen de deelnemers en ondersteunen de uitbouw van de topstarterscommunity.

Way2Play helpt organisaties om hun opleidingsaanbod innovatiever, effectiever, efficiënter en speelser te maken via “Gamification of learning” oftewel “game based learning”.

Nuttige links

– Lees onze Algemene Voorwaarden
– Neem onze Privacy Politiek door
– Bekijk onze Business Games
– Zie hoe we een Game op Maat maken
– Ontdek onze Realisaties
– Registreer voor onze Opleidingen en events
Contacteer Ons

Contact

W2P Belgium
9000 Gent
Belgium
Tel.: +32 468 12 44 15
E-mail: info [at] way2play.eu
BTW-nr.: BE 0715.784.477